<

Zelfwerkzaamheid

In mei 2013 is de verbouwing van Duivendaal gestart en op 1 augustus 2013 zijn alle 179 kamers opgeleverd. Veertig bewoners hebben aan de verbouwing meegeholpen, omdat Duivendaal de maatschappelijke impact wil vergroten door de bewoners intensief bij het project zelf te betrekken. Voor achtenveertig uur klussen krijgen de bewoners 10% huurkorting gedurende de periode dat ze in Duivendaal woonachtig zijn. Naast de huurkorting levert de zelfwerkzaamheid ook het voordeel op dat er - zodra de achtenveertig zijn voldaan - als eerste een beschikbare kamer mag worden uitgekozen. De zelfwerkzaamheid liep van juni tot augustus 2013.

 

Sociale samenhang

Met zelfwerkzaamheid vergroot Socius de sociale samenhang tussen de bewoners. Ze voelen een grotere betrokkenheid en ervaren het veel meer als ‘hun project’. Daarbij is het een leuke kans om alvast nieuwe huisgenoten te leren kennen en kluskwaliteiten te ontwikkelen of te verbeteren.

ZOEK JIJ EEN KAMER?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in Duivendaal, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Klik op 'Meldingen' om een nieuwe melding te maken, of om een idee in te brengen.

INLOGGEN

 

©2017 project Duivendaal

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Costerweg 50

6701 BH

WAGENINGEN

 

Telefoon: 030 - 302 03 64

info@projectduivendaal.nl